Online interieuradvies op maat

Dit interieuradvies is ideaal als je een totaalconcept wilt hebben voor een makeover van je gehele huis of voor projectinrichting (werkomgeving).

Transparante offerte, zonder verrassingen

Je omschrijft je interieurvraag en vraagt een persoonlijk gesprek aan via het aanvraagformulier. Aan de hand van ons contact ontvang je eerst een schatting van de benodigde contacturen samen met een transparante uiteenzetting van de kosten. Vervolgens geef je goedkeuring op de offerte of bekijken we samen wat we binnen je budget kunnen realiseren. Dan gaan we met het ontwerpproces aan de slag!

Efficiƫnt interieurontwerp, dus scherpe prijs

Omdat alles zoveel mogelijk online verloopt, verlies je geen tijd en geld. Je hoeft geen middag of avond vrij te maken, omdat je een afspraak met een interieurontwerper hebt op locatie. Maar een gedegen interieuradvies vanuit je luie stoel, waar je je ter wereld ook bevindt en op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Deze innovatieve en interactieve interieur design service kost ook minder dan traditionele interieurontwerpprocessen, omdat we online georiƫnteerd zijn en dus geen overheadkosten hebben. Je bent dus verzekert van professioneel interieuradvies tegen een scherpe prijs.