favorites

Bij InteriorProof zijn we dol op kussens. Op de bank, op bed of gewoon een paar mooie grote exemplaren op de grond. Ze geven je interieur net wat meer cachet, gezelligheid en persoonlijkheid. Mix&match een aantal kussens qua print en grootte voor een speels effect. Et voila! Alsof je een nieuw interieur hebt. We hebben alvast voor je geshopt en onze favorieten op een rij gezet.

Lees verder

podcast

Voor wie deze inspirerende vrouw nog niet kent: Mariska is met veel plezier kunstenaar en ontwerper. Zestien jaar lang werkte zij als juriste voor ABN AMRO over de hele wereld, waarna ze tien jaar geleden het roer omgooide. Wat begon met schilderen, is uitgegroeid tot een succesvolle business met behang, kussens, dienbladen, stoffen, kleine meubelen, lampenkappen, enzovoort. Al haar producten worden gekenmerkt door kleur. Als persoon stroomt Mariska ook over van energie en inspiratie. Het is dan ook niet gek dat haar ontwerpen de hele wereld over gaan. Laat je door haar inspireren!

Beluister de podcast

podcast

Marieke van den Berg is sinds vijf jaar trotse mede-eigenaar van het familiebedrijf ‘Label van den Berg’. Ze vertelt over het ontstaan van het bedrijf en hoe ze haar werk combineert met haar privéleven. Een perfecte plaatje, maar gelukkig betekent perfect ook dat je af en toe mag zondigen. In deze podcast vertelt Marieke over haar weg van food naar interior, examen doen in een inspirerend familiebedrijf en balans vinden. En ben je op zoek naar een nieuwe bank of stoel? Ze geeft ook een goede tip!

Beluister de podcast

achtergrond

Is er een verschil tussen deze drie vakgenoten? Jazeker, en niet zo’n klein beetje ook! Ze delen allemaal één passie en dat zit ‘m in het woord ‘interieur’. De rest wat erachter staat maakt het verschil. Het is daarom goed om van tevoren te weten wie nu precies welk specialisme heeft, zodat je meteen bij de juiste persoon aanklopt voor jouw specifieke interieurvraag of -project.

Lees verder

podcast

Gerard van den Berg is een internationaal bekende meubelontwerper en de oprichter van het merk Label van den Berg. In de podcast vertelt Gerard uitgebreid hoe hij van jonge jongen met dyslectie die niet graag naar school ging, een technische opleiding succesvol afrondde om vervolgens de wereld te gaan bekijken. Vele landen worden aangedaan waarna Gerard toch besluit om bij zijn vader in de meubelfabriek aan de slag te gaan. Daar leert hij het mooie vak van het ontwerpen, het maken van mallen en het uitsnijden van modellen. Al snel volgt het succes en start hij voor zichzelf. Broers haken aan, het succesvolle Montis wordt opgericht. Maar zodra Gerard het idee krijgt niet meer zijn eigen gang te kunnen gaan, begint hij opnieuw. Zijn Label van den Berg wordt momenteel geleid door zoon Jasper en nicht Marieke, zodat Gerard kan blijven ontwerpen. Zijn nieuwste ontwerp staat in de startblokken om te gaan schitteren op de beurs in Keulen op 16-22 januari 2017.

Beluister de podcast