Over InteriorProof

Inspirator

Leuk je te ontmoeten op mijn website! Graag stel ik me aan je voor: mijn naam is Karinka de Vries en ik ben de inspirerende kracht achter InteriorProof. Als gecertificeerd interieurontwerper ben ik in 2004 mijn eigen interieurontwerpbureau ‘KB&O’ gestart. Hiermee kwam mijn eigen interieurdroom uit: van mijn passie mijn werk maken. Tevens ben ik gespecialiseerd in Feng Shui en Professional Organizer. Kortom, alle benodigde ingrediënten om jou te helpen om van jouw woonruimte een droomruimte te maken waar je persoonlijkheid tot uiting komt. Het is tenslotte belangrijk dat je je thuis voelt in je eigen huis en daar kun je professioneel interieuradvies bij gebruiken.

Om professioneel interieuradvies voor iedereen toegankelijk te maken, heb ik met InteriorProof een volgende stap gemaakt door een online service eraan toe te voegen. Gewoon vanuit je luie stoel, vanaf elke denkbare locatie, wanneer het jou uitkomt en ook nog binnen je budget. Ik ga graag voor je aan de slag!

Stijl: eenvoud met een uitgesproken finishing touch

Je kunt mijn stijl het beste omschrijven als ‘puur & eclectisch’. Met andere woorden: eenvoud en rust in combinatie met rijke elementen en accessoires waar een verhaal aan vast zit met diepgang, historie en gevoel. Alles is gericht op jouw persoonlijkheid en deze in de woonruimte tot uiting brengen op een manier dat er vrij in geleefd kan worden.

Streven: jouw unieke droominterieur realiseren

Er is maar één doel: alles op alles zetten om jouw woonwensen en -voorkeuren te vertalen naar een eigentijds, vernieuwend en persoonlijk interieurontwerp. Ik denk net even meer ‘outside the box’ met je mee. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is het zelf realiseren met een praktische toolkit vol interieuradvies, stylingtips en een shoppinglist.

Service: online interieuradvies met persoonlijk contact

InteriorProof is een 100% online interieur design service dat toegankelijk, bereikbaar en betaalbaar is voor iedereen. En ik ga een stap verder dan de meeste online interieuradviseurs. Daar waar de meeste vragen om foto’s van de ruimte, een plattegrond en een duidelijk omschreven vraag om vervolgens een interieurontwerp te mailen of toe te lichten via Skype, draai ik het om.

 

De InteriorProof service is persoonlijker en uitgebreider. Ik ga als volgt te werk:

 

  1. Persoonlijk contact via Skype of per telefoon; graag leer ik je eerst kennen, nemen we samen een uitgebreide vragenlijst door en bespreken we je specifieke vraag en/of woonwens.
  2. Start ontwerpproces op maat; na onze kennismaking en overleg ga ik voor je aan het werk om een interieurontwerp op maat te maken.
  3. InteriorProof Box thuis afgeleverd; je krijgt allerlei deliverables, zoals een moodboard, kleuradvies, shoppinglist en afhankelijk van de bestelde box nog veel meer in een doos thuis afgeleverd.
  4. Uitleg inhoud Box; we hebben wederom contact voor een uitleg over de inhoud van de box via Skype of telefoon. De DeLuxe Box is zelfs nóg uitgebreider. Met uitzondering van de ‘Per uur’ box.

Voordeel online interieuradvies: flexibel en scherpe prijs

Het voordeel is dat je geen extra tijd kwijt bent voor een afspraak met een interieurontwerper op zijn of haar locatie of bij je thuis. Gewoon lekker vanuit je luie stoel, vanaf elke locatie, op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Tegen een vast en transparant tarief, zonder verrassingen, waar geen overheadkosten in berekent zijn. Het enige wat je nodig hebt is een Skype-account of (mobiele) telefoon en een computer.